trappen leads kopen

Omzet verhogen? Kies voor trappen leads!

Het werven van nieuwe klanten is voor veel bedrijven een tijdrovende en lastige klus. Wil jij de acquisitie uitbesteden en je omzet verhogen? Kies voor het kopen van trappen leads! Wij nemen het werven van nieuwe klanten uit handen, zodat jij je tijd kunt investeren in je bedrijf.

Probeer onze leadservice gratis en vrijblijvend uit!

Je ontvangt van ons gratis 5 hoogwaardige leads. De service is geheel vrijblijvend: je zit dus nergens aan vast!

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over het kopen van leads: je leest wat leads zijn, hoe onze service werkt en wat de voordelen daarvan zijn.

Voordelen van onze service

Wat zijn de grootste voordelen van onze service? Lees het hieronder!

  • Vaste prijs per lead: je betaalt een vaste prijs per lead. Ontvang je geen leads? Dan heb je ook geen kosten!
  • Geen abonnementskosten en geen hoge instapkosten: je zit dus nergens aan vast.
  • Geen risico: doordat je betaalt per lead, bereken je eenvoudig het rendement van je investering.
  • Altijd kwalitatieve leads: alle leads worden handmatig gecontroleerd op kwaliteit. Ontvang je toch een incomplete lead? Het reclameren van leads is mogelijk.
  • Geen marketingkosten: je hoeft zelf geen tijd, geld en energie te steken in marketing. Het werven van nieuwe klanten is door het inkopen van trappen leads of traprenovatie leads eenvoudig en snel.

Wat zijn leads?

Leads zijn potentiële klanten die via onze website een offerteaanvraag doen. Deze klant is op zoek naar een expert op het gebied van trappen en traprenovaties: bijvoorbeeld omdat de trap gerenoveerd moet worden. Wij sturen deze offerteaanvraag naar jou door en jij maakt een scherp geprijsde offerte voor de klant. Zo haal jij de klus binnen! Een lead is dus niks meer dan een potentiële klant die geïnteresseerd is in jouw diensten.

Met het kopen van trappen leads hoef je zelf niet meer te investeren in marketing, acquisitie of klantenwerving. Wij werven potentiële klanten, zodat jij je omzet kan verhogen. Kies voor leads op basis van vergelijken, of ga voor leads op exclusieve basis.


Alles over leadgeneratie!

In deze video wordt uitgelegd wat leadgeneratie is en hoe het in zijn werk gaat.


Hoe werkt het kopen van leads?

Wij zijn expert op het gebied van B2C leadgeneratie. Ons team zorgt ervoor dat onze website goed vindbaar is in Google en dat de bezoeker wordt voorzien van de juiste informatie. Daarnaast heeft de bezoeker de mogelijkheid om contact op te nemen door middel van een offerteaanvraag of direct telefonisch contact.

Deze offerteaanvraag komt binnen bij ons servicecenter waar hij gecontroleerd wordt op kwaliteit. Koop jij trappen leads bij ons, dan sturen wij deze offerteaanvraag naar jou door. Jij maakt een passende offerte met een mooie prijs en stuurt deze naar de klant. Je betaalt een vaste prijs per lead.

Altijd kwalitatieve leads: eigen servicecenter

Je ontvangt van ons altijd kwalitatieve leads. Ons service center werkt hard om alle leads te controleren op kwaliteit. Dat houdt in dat de online aanvragen compleet zijn en dat de opdracht duidelijk is omschreven, voordat de lead wordt doorgezet naar jou.

Het kan toch gebeuren dat je een lead ontvangt waarvan de gegevens niet compleet zijn. Geen zorgen, het is mogelijk om deze leads te reclameren. Je hoeft deze lead niet te betalen!

Vaste prijs per lead: geen verrassingen

Onze leadservice is duidelijk en transparant. Je betaalt een vaste prijs per lead. Je zit dus niet vast aan een duur abonnement of hoge instapkosten: hierdoor is er ook geen risico verbonden aan het kopen van leads. Je berekent eenvoudig het rendement van je investering en jij kunt je blijven focussen op je diensten.

Leads op exclusieve basis: de voordelen

Het is mogelijk om bij ons trappen en traprenovatie leads op basis van vergelijken en op exclusieve basis te kopen.

Hoe werkt dit?

  • Op basis van vergelijken: de offerteaanvraag wordt na controle door het servicecenter naar jou en 4 andere bedrijven doorgezet. De klant ontvangt meerdere offertes waarvan de prijzen worden vergeleken. Stuur jij de offerte met de scherpste prijs? Dan heb je een grote kans om de nieuwe klant binnen te halen!
  • Op exclusieve basis: wil je liever minder concurrentie? Kies er dan voor om leads op exclusieve basis te kopen. De offerteaanvraag wordt dan alleen naar jou doorgestuurd, zodat de kans groter is om de klant binnen te halen.

Nieuwe klanten werven en je omzet verhogen?

Probeer het gratis en vrijblijvend!

Bedrijf aanmelden

Kies zelf welke leads u ontvangt

Een voordeel van ons servicecenter is dat je zelf bepaalt welke leads je wilt ontvangen. Je kunt zelf kiezen uit welke regio je leads wilt ontvangen. Werk jij bijvoorbeeld alleen in het Noorden van Nederland? Dan ontvang je alleen leads uit Noord-Nederland. Daarnaast kun je ook kiezen voor welke werkzaamheden je leads wilt ontvangen.

Houd jij je vooral bezig met het maken van nieuwe trappen? Kies er dan voor om trappen leads te kopen. Ben je gespecialiseerd in traprenovaties? Dan zijn traprenovatie leads kopen voor jou de beste keuze. De potentiële klant geeft vooraf in de aanvraag ook aan welk materiaal gewenst is, dus ook als je met één materiaalsoort werkt, kun je die leads bij ons inkopen.

Trappen leads

Is jouw vakgebied het maken van nieuwe trappen of het repareren van bestaande trappen? Dan zijn trappen leads het meest passend. Deze leads richten zich vooral op het bouwen van nieuwe trappen en het repareren van bestaande trappen. Ook voor een nieuwe trapleuning of reparatie van de leuning zit je bij trappen leads goed. De klant geeft vooraf aan welk materiaal gewenst is.

Traprenovatie leads

Ben jij gespecialiseerd in het renoveren van trappen? Kies er dan voor om alleen traprenovatie leads te kopen! De potentiële klanten die je dan van ons ontvangt zijn vooral geïnteresseerd in het renoveren van hun trap, bijvoorbeeld door het aanbrengen van nieuwe bekleding of overzettreden. De klant geeft vooraf aan welk materiaal gewenst is.

traprenovatie leads kopen

Ook trappen leads kopen? Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd in het kopen van trappen of traprenovatie leads? Probeer onze service gratis en vrijblijvend uit. Je ontvangt van ons 5 gratis offerteaanvragen. Past het kopen van leads toch niet bij jou? Geen zorgen, de aanvraag is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Probeer het gratis!

Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Bedrijf aanmelden


"*" indicates required fields

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*